Ce să faci dacă vrei să ai mereu noroc la BANI. Sfaturi preţioase de la BABA VANGA

Dacă ai probleme cu banii s-ar putea să fie şi pentru că pur şi simplu nu ai lipici la “caşcaval”. Baba Vanga, cunoscuta prezicătoare din Bulgaria ale cărei vorbe sunt urmate de unii cu sfinţenie, a lăsat posterităţii câteva sfaturi pentru toţi cei care vor să aibă noroc la bani

 

loading...

vangaIată ce trebuie să faci dacă vrei să ai mereu bani şi prosperitate:

Nu lăsa niciodată pe masă bucăți de pâine nemâncată, dacă vrei să îți păstrezi fericirea. O bucată de pâine, chiar și uscată, nu se va arunca, în caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate. Mai bine hrănește păsările şi animalele.

Nu mânca sau bea apă dintr-un vas spart sau crăpată dacă nu vrei să fii lipsit de succes, bunăstare și prosperitate. Vesela spartă aduce ghinion, aşa că mai bine o arunci, chiar dacă are doar o mică crăpătură sau e puţin ciobită.

Dimineața, când te dai jos din pat, pune jos piciorul drept și apoi pe stângul, dacă vrei să ai noroc şi prosperitate.

Nu căuta niciodată al doilea papuc, în timp ce primul este deja încălțat. Mai întâi găsește-i pe ambii, apoi încalță-te!

Dacă vrei ca niciun rău și nicio persoană rea să nu-ţi intre în casă şi dacă vrei să aduci norocul în casa ta, atârnă deasupra ușii de la intrare două crenguțe de soc încrucișate.

11 sfaturi de la celebra Baba Vanga

Dacă vrei să vină norocul în casa ta, păstrează mereu o monedă Talisman a altui stat, dar numai de argint. Dacă vrei să începi o nouă filă în viața ta, așteaptă luna nouă și rearanjează mobilierul din casă. Norocul nu va aștepta mult

Dacă succesul ți-a întors spatele, presară sare pe toate pervazurile din casă. După ce norocul se întoarce, strânge-o pe toată cu mătura, fără să o atingi cu mâinile, pune-o într-un pachet și du-o departe de casă sau îngroap-o.

În cazul în care în casa ta este o oglindă spartă, stropește-o cu un pic de apă și apoi îngroap-o în pământ. Dacă în cameră în care stă agățată o oglindă a stat cineva bolnav pentru o lungă perioadă de timp, sau a fost o ceartă, ori s-au întâmplat neînțelegeri, este cazul să ștergi sau stropești oglinda cu apă sfințită.

Baba Vanga, profeţie devastatoare pentru anul 2016: Musulmanii…

Dacă povestești cuiva despre succesul și averea ta, bate de trei ori pe ceva de lemn și scuipă de trei ori peste umărul stâng, ca să nu-l deochi.

Nu da niciodată banii mărunți săracilor şi nu da sare împrumut, pentru că riști să cazi în sărăcie. De asemenea, nu dona ultimul mărunțiș rămas în portmoneu.

Când îți cumperi un portmoneu nou, pune acolo pentru o vreme o bijuterie scumpă din aur. Va aduce o mulțime de bani și multă avere. Pune în portmoneul în care ții banii frunze de mentă și un praf de scorțișoară. Ele atrag după sine banii.

Dacă dorești să ai mereu bani și să nu cunoști nevoi, niciodată nu transporta banii într-un tub, nu număra banii din pușculiță și niciodată nu pune geanta pe jos.

sursa

loading...

Comments

comments

Leave a Reply