Cum sunt româncele la pat

Frumusețea româncelor este motiv de mândrie pentru toți românii, oriunde s-ar afla în lume. Însă în ceea ce privește sexualitatea, nu toate femeile din România nu au aceleași talente în dormitor. Se spune că moldovencele sunt cele mai pasionale, dar și femeile din alte zone ale țării au talentele lor speciale, când vine vorba de sex. Haideți să aflăm cum sunt româncele la pat, în funcție de zona geografică din care provin.

Moldovencele sunt cele mai „focoase”

Folclorul urban spune că moldovencele sunt cele mai frumoase femei din România dar și cele mai focoase partenere în pat.  Ele știu cum să cucerească cu ușurință un bărbat și cum să îl satisfacă sexual. O moldoveancă te va face să uiți ce înseamnă cuvântul monotonie și va găsi întotdeauna modul perfect pentru a condimenta nopțile de pasiune. Aceste femei știu să își comunice foarte bine dorințele și fanteziile. Nu veți întâlni prea des bărbați care să se plângă de lipsa de entuziasm în pat a unei moldovence! Ele sunt însă conștiente de tot ce au de oferit și se așteaptă să primească le fel de mult din partea partenerului.

loading...

Muntencele sunt dezinhibate

Despre femeile din Muntenia se spune că sunt cele mai dezinhibate în pat. Sunt femei aprige și au standarde ridicate pentru bărbații de lângă ele. Pot lăsa impresia unei inime zburdalnice, dar aparențele înșală. Ele sunt femei fidele, care vor lupta pentru relația lor. Chiar și muntencele crescute în familii conservatoare își vor depăși cu ușurință timiditatea în momentul în care își încep viața sexuală. Aceste femei sunt dispuse să facă compromisuri pentru a-și satisface iubitul. Sunt dispuse să îi îndeplinească fanteziile iubitului, chiar dacă lor nu le sună atât de bine la început.

Ardelencele dau dovadă de multă încredere în sine

Ardelencele nu sunt în general, adeptele aventurilor de o noapte, ci își doresc relații serioase. Știu ce vor de la viață, au multă încredere în sine și nu se sfiesc să își exprime nevoile. În pat, ele își vor lăsa complexele deoparte și vor trăi clipa fără limitări fizice sau psihice. Femeile din Ardeal sunt cunoscute și pentru perfecționismul de care dau dovadă în orice situație, inclusiv în pat. Ele nu-și vor lăsa niciodată bărbatul nesatisfăcut și vor apăra relația din toate puterile.

Oltencelor le place să experimenteze

Femeile din Oltenia au o personalitatea foarte puternică, inclusiv în pat. Ele urăsc monotonia și vin tot timpul cu idei pentru experiențe noi, ceea ce îi poate intimida pe unii bărbați. Sunt pretențioase și au așteptări mari de la partenerii lor. În general, oltencele nu au multă răbdare și vor ca iubiții lor să fie iuți în treabă. Lucrurile se schimbă însă în dormitor, când partidele de sex lungi și intense reprezintă chiar spre fericirea conjugală. Femeilor din această zonă a României le place mult să se distreze și adoră ca partenerul să vină cu propuneri extravagante. Nu vor spune niciodată nu unei provocări!

Bănățencele sunt greu de cucerit

La inima unei bănățence nu se ajunge prea ușor! Ele nu fac primul pas, ci așteaptă ca bărbatul să le cucerească inima. Pentru aceste femei, vânătoarea este chiar mai importantă decât finalul. Există o anumită mândrie în a vedea cum bărbații se dau peste cap pentru a le intra în grații. Toate aceste eforturi, vor fi însă răsplătite cu prisosință! Bănățencele știu să își arate recunoștința și adoră jocurile de cucerire. Cu cât se simt mai dorite de partener, cu atât vor deveni mai active în pat.

loading...

Comments

comments

Leave a Reply