Si-a făcut soția să-i promită că îl va înmormânta cu toți banii pe care i-a făcut de-a lungul vieții. Femeia i-a promis solemn. Ce s-a întâmplat după înmormântare este uluitor

Îi era teamă că banii pe care i-a făcut de-a lungul vieții vor fi cheltuiți fără discernământ, așa că milionarul și-a făcut soția să-i promită cu limbă de moarte că îl va înmormânta cu toată averea.

Cum știa că nu o va scoate la capăt cu el, femeia i-a promis solemn acest lucru.

loading...

„Și-a făcut soția să promită din tot sufletul că atunci când va muri îl va îngropa cu toți banii lui, că îi va pune în sicriu alături de el.

Dar într-o zi chiar a murit. el era întins în sicriu iar soția stătea pe un scaun alături de prietenul cel mai bun al familiei lor.

Când ceremonia s-a terminat și groparii voiau să închidă sicriul pentru a-l duce la groapă, soția le-a spus să mai aștepte un minut.

Femeia avea o cutie de pantofi cu ea, s-a apropiat de sicriu și a pus-o în el. Apoi groparii l-au băgat pe milionar în groapă.

Prietenul femeii a întrebat-o:

„Sper că nu ai fost atât de nebună încât să pui toți banii ăia acolo, lângă zârcitul ăsta”.

Femeia a răspuns:

„Da, am promis. Sunt un creștin bun. Eu nu mint. I-am promis că îi voi pune toți banii cu el în sicriu și așa am făcut”.

Omului nu-i venea să creadă:

„Vrei să-mi spui că ai pus TOTUL în SICRIU??”.

Ea a răspuns: „Sigur că da. I-am strâns pe toți, i-am pus în contul meu și i-am scris lui un cec”, scrie Little Things.

loading...