Ştiaţi că plăcerea majorităţii femeilor creşte odată cu vârsta?

Plăcerea celor mai multe femei creşte odată cu vârsta. De ce se întâmplă acest lucru? O teorie spune că în timp ce nivelul de estrogen al femeilor scade la menopauză, nivelul de testosteron nu scade foarte mult( şi femeile au testosteron).

loading...

Ca şi la bărbaţi, testosteronul joacă un rol important în dorinţa sexuală a femeii, iar când acesta nu este “contrabalansat” de prea mult estrogen, libido-ul creşte. Mai mult, 30 şi ceva de ani de activitate sexuală vor fi crescut sistemul venelor din organele genitale, ceea ce duce la atingerea mai uşoară a orgasmelor.O femeie mai în vârstă devine şi mai îndemânatică şi nu mai are deloc inhibiţii

Menopauza elimină frica unei sarcini şi necesitatea folosirii anticoncepţionalelor. Dacă prezervativele masculine au reprezentat alegerea pentru ultimii ani fertili, acum bărbatul va observa o creştere substanţială a stimulării, iar femeia va avea un sentiment mai plăcut, sensibilitate crescută și o contribuţie la lubrifiere din partea lui.

“Nu mai există la bărbat nici necesitatea de a se retrage imediat după ejaculare, deci femeia se poate bucura de sentimentul de deplinătate şi de contact mai mult timp”, scrie Paul Jenner în cartea sa “Sex ca la carte”.

loading...

Comments

comments

Leave a Reply