Tehnici ciudate de autosatisfacere în antichitate: regina Cleopatra folosea şerpi şi tărtăcuţe pline cu albine vii

Cu mult timp înaintea apariţiei obiectelor de auto*atisfacerei, anticii apelau la fel şi fel de metode. De la jucăriile intime ale Cleopatrei, realizate din tărtăcuţe umplute cu albine vii, până la satisfacere în grup din Orientul Mijlociu, creativitatea anticilor în aceste tehnici este cu adevărat impresionantă.

cleopatra

loading...

Tehnici ciudate de autosatisfacere în antichitate

În Germania antică femeile foloseau dildouri

Un dildo vechi de peste 30.000 de ani a fost descoperit în Germania. Acesta este una din cele mai vechi jucării găsite de cercetători.

Egiptul antic şi autosatisfacerea cu tărtăcuţe pline cu albine vii

Regina Cleopatra, cunoscută, printre altele, pentru manifestările sale am0roase, se satisfacea cu tărtăcuţe în care punea albine vii sau cu şerpi. De fapt, unii istorici susţin că aceasta a murit din cauza muşcăturii unei vipere.

În Grecia antică se credea că sarcina se poate obţine doar prin orgasm

Grecii antici credeau că, pentru ca o femeie să rămână însărcinată, atât ea cât şi bărbatul cu care face sex trebuie să ejaculeze. Femeile care îşi doreau copii erau chiar încurajate să „exerseze” singure.

Anticii din Orientul Mijlociu se masturbau în grup

Grupurile antice păgâne din Orientul Mijlociu credeau că masturbarea este un simbol al abundenţei, aşa că pentru a se asigura că vor avea parte de recolte bogate, oamenii se masturbau în grup pentru zeii fertilităţii. Scopul lor era să aibă orgasm simultan.

În Epoca Victoriană se folosea masajul pelvian

Femeile care au trăit în Epoca Victoriană nu aveau voie să se masturbeze, oamenii vremii privind autosatisfacerea drept un păcat, dar erau trimise la medic pentru administrarea unui masaj pelvian, pentru vindecarea isteriei. Această afecţiune era considerată o boală psihologică, manifestându-se prin insomnie, nervozitate, spasme musculare şi probleme de respiraţie. Pentru rezolvarea bolii de care, în mod misterios, sufereau mai mult femeile înstărite, doctorii le masturbau pe paciente până la inducerea „paroxismului isteric”, cunoscut astăzi ca orgasm.

VEZI SI: Cele mai ciudate nume de localitati. Femeile din “Curva” coboară privirea când pomenesc locul de baştină

 

 

loading...

Comments

comments

One thought on “Tehnici ciudate de autosatisfacere în antichitate: regina Cleopatra folosea şerpi şi tărtăcuţe pline cu albine vii

  1. mihay
    17/07/2015 at 15:30

    deci autosatifacerea sau pe intelesul nostru mast*rbarea este din antihitate,si atunce nu e o rusine daca din cind in cind te mai autosatisfaci sa te descarci hormonal

Leave a Reply