Lidia Fecioru te învață ce trebuie să faci dacă ai tensiune arterială oscilantă

Lidia Fecioru a prezentat la ”Adevăruri ascunse”, ca în fiecare săptămână, un leac simplu.

De această dată, pentru cei cu probleme cardiace.

Cei care suferă de tensiune arterială oscilantă ar trebui să facă această procedură simplă, de două ori, la interval de zece zile.

Aveți nevoie doar de o sticluță cu tinctură de iod.

„Pentru cei care suferă de tensiune arterială oscilantă e bine să facă o procedură foarte simplă, care se face de 2 ori cu interval de 10 zile între ele. Se ia o sticluță cu tinctură de iod, care se găsește în farmacie.

loading...

Se ia un bețișor de ureche și face o procedură de câteva zile.

În prima zi se face o dungă în încheietura mâinii stângi.

A doua zi în jurul gleznei piciorului drept. A treia zi în jurul încheieturii mâinii drepte. A patra zi la glezna piciorului stâng.

A cincea zi în jurul cotului brațului drept, deasupra cotului.

A șasea zi la genunchiul drept. A șaptea zi în jurul cotului brațului stâng.

A opta zi, deasupra genunchiului stâng. A noua zi, linia se punctează pe spate până la șoldul drept. Și a zecea zi se face de la umărul drept spre șoldul stâng.

După aceasta, se face 10 zile pauză și se mai repetă o dată. Acest leac este bun pentru regralea tensiunii arteriale. În plus, se reglează circulația craniană.

Tensiunea arterială crește după 40 de ani. Și cu cât îmbătrânim, nouă, oamenilor, nu ne prea ajunge iodul. Și în acest fel, prin acele mici dungi, îi dăm organismului un pic surplus de iod.”, a spus Lidia Fecioru.

Îți recomandăm: Lidia Fecioru, leacul zilei: „Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă 12 ore”. Efectul este uimitor

Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” despre un tratament foarte eficient. Ea a prezentat leacul zilei, care poate fi de ajutor persoanele care se confruntă cu petele maronii sau cu pistruile.

Lidia Fecioru, leacul zilei

„Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă, se lasă 12 ore. Cu acea apă să ne spălăm pe mâini, pe față, cei care au pistrui, care au pete de pigmentare maronii. Aceste pete apar odată cu bătrânețea, sunt și femei tinere care au din cauza sarcinilor, din cauza unui ten deschis care a fost expus la soare.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuieşte cum putem să ne curăţăm vasele de sânge acasă.

Îngroşarea vaselor de sânge înseamnă tromboze, înseamnă accidente ischemice şi multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomandă o atenţie asupra sporită dar şi un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care să le amestecăm cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorţişoară şi puţină pudra de ghimbir.

”Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de ora înainte de masă, câte o lingură. Reţeta se ţine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reţeta este următoarea:

“Luăm un termos de 1 litru şi punem în el apă fierbinte. În acea apă fierbinte punem 10 grame de rădăcina de brusture mărunţită şi lăsăm astupată timp de 10 ore în termos.Apoi, totul se trece prin sită şi se pune într-o sticlă la rece”.

Lidia Fecioru recomandă celor care au diabet să consume acest leac timp de o luna de zile.

loading...